POLİTİKA

BAKAN KASAPOĞLU İKİ GÜN DENİZLİ’DE

BAKAN KASAPOĞLU İKİ GÜN DENİZLİ’DE
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bugün akşam saatlerinde Denizli’ye geliyor. Bakan Kasapoğlu, bakanlığının Denizli’de gerçekleştireceği Denizli Şehir Stadı başta olmak üzere yatırımları ve projeleri inceleyecek, açılışlara katılıp ziyaretler gerçekleştirecek.

Denizli’de özellikle sporseverlerin merakla beklediği Denizli Şehir Stadyumu ile ilgili AK Parti Denizli Milletvekilleri girişimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Şahin Tin, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu 29 Ocak tarihinde ziyaret etti. Ziyarette Bakanlığın Denizli yatırımları konuşuldu. Başta Denizli Şehir Stadyumu olmak üzere özellikle ilçelere yapılacak yatırımlarında konuşulduğu ziyarette Milletvekilleri Bakan Kasapoğlu’nu Denizli’ye davet etti.



Bakan Kasapoğlu bu davete icabet etti ve bugün 17.30’da Denizli’ye geliyor. Bakan Kasapoğlu ilk olarak Denizli Valiliği’ni, ardından ise saat 18.00’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Ardından İl Değerlendirme Toplantısına katılacak olan Bakan Kasapoğlu’nu, 16 Şubat Salı günü ise yoğun geçecek bir Denizli gündemi bekliyor. Saat 11.00’de AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’ne katılacak olan Bakan Kasapoğlu, daha sonra Pamukkale Üniversitesi Genç Ofis Açılış Töreni’ne katılacak. Denizli Yeni Stadyum İnşaat Alanında İncelemede bulunacak olan Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından Pamukkale Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Ankara’ya dönecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon