BABADAĞ

BABADAĞ BELEDİYESİ HEYETİ’NDEN ÇANAKKALE ÇIKARMASI

BABADAĞ BELEDİYESİ HEYETİ’NDEN ÇANAKKALE ÇIKARMASI
Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve beraberindeki heyet Çanakkale'ye çıkarma yaptı. Çanakkale Belediyesini ziyaret eden heyet ardından, Aynalı Çarşı ve Şehitliklere de gitti.

Babadağ Belediyesi, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için Çanakkale'ye tur düzenledi. Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay'ı ziyaret eden heyet, çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği (EMARÇEP) üyesi olan Babadağ Belediyesi ve Çanakkale Belediyesi temsilcileri bölgelerinde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini paylaştı.



Çanakkale Belediyesi ziyaretinin ardından Babadağlı heyet Çanakkale’nin sembolik yerlerinden olan tarihi Aynalı Çarşı'yı gezdi. Aynalı Çarşı’da gezilen yerlerin ardından meclis üyeleri, muhtarlar ve Babadağ Belediyesi temsileri tarihi Yarımada’yı ziyaret etti. Program kapsamında savaşın izlerini hala taşıyan tarihi yarımadayı ziyaret eden meclis üyeleri ve muhtarlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı Çanakkale çıkarmasıyla ilgili "Belediye meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte Çanakkale'ye geldik. Ziyaretimiz kapsamında Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay'ın misafiri olduk. Nazik misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Çalışmalarımız hakkında yaptığımız görüş alışverişi Babadağ’da yapacağımız çalışmaları destekleyici nitelikte olacaktır. Ayrıca ilçemizde yaptığımız birçok proje hakkında Sayın Mutluay’ın da bilgilenmesini sağlamış olduk. Bu da Çanakkale’de yapılacak çalışmalar için ön açıcı olacaktır" dedi.



Başkan Atlı "Türk tarihinde inanç, azim ve dayanışma ile örülmüş bir destanın yazıldığı yerdeyiz. Ekibimizle birlikte bu yerleri gezmek hem tarihimizi bilmek hem tarihimizi unutmamak hem de geleceğimize ışık tutmak için çok önemli. Bir vatan kalbinin attığı yerdeyiz. Vatan topraklarının al kanla nasıl kazanıldığını hatırlamak hepimizi derinden etkiledi. İnançla yazılmış destanın kahramanlarını, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" diye konuştu.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon