BABADAĞ

BABADAĞ BELEDİYESİ HALİL İBRAHİM SOFRASINI VATANDAŞLARLA PAYLAŞTI!

BABADAĞ BELEDİYESİ HALİL İBRAHİM SOFRASINI VATANDAŞLARLA PAYLAŞTI!
Babadağ Belediyesi Halil İbrahim Sofrası İftar Yemeği programına başladı. Babadağ Belediyesi’nin Yeniköy Mahallesi’nde düzenlediği iftar yemeğinde Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yüzlerce Babadağlı ile orucunu birlikte açtı.

Halil İbrahim Sofrası İftar Yemeği programı Ramazan Ayı boyunca Babadağ’ın mahallelerinde kurulmaya devam edecek. Babadağ Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu program Yeniköy Mahallesi’nde devam etti. Yüzlerce Babadağlı yurttaş orucunu Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ile birlikte Halil İbrahim Sofrasında açtı.



Ramazan Ayı boyunca devam edecek İftar Yemeği programında Babadağ Belediyesi’nin organizasyonluğunda gerçekleşen etkinlikte yüzlerce Babadağlı orucunu birlikte açtı. Babadağ Belediye Başkanı Atlı, iftar sonrası yaptığı açıklamada; ““Ramazan Ayı’nın birleştirici ruhunu vatandaşlarımız ile birlikte Yeniköy Mahalle’mizde idrak ettik. Bizim soframız Halil İbrahim Sofrasıdır. Allah’ın izniyle ramazan ayı boyunca devam ettireceğimiz İftar Yemeği programında vatandaşlarımız olmadan sofraya oturmayacağız. Bizler bir arada olmanın, paylaşmanın ve aynı sofrada buluşmanın ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Bugün Halil İbrahim Soframızı Yeniköy mahallemizde vatandaşlarımız ile paylaştık.  Davetimize icabet eden bütün hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.



İftar sonrasında düzenlenen organizasyon semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu ve palyaço gösterileri ile devam etti. Etkinlikler özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yeniköy mahalle sakinleri, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Başkan Atlı’ya teşekkür etti.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon