POLİTİKA

AK PARTİ PAMUKKALE’DE GÖKBEL TEKRAR SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

AK PARTİ PAMUKKALE’DE GÖKBEL TEKRAR SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ
Pandemi dolasıyla ertelenen, ardından geçen ay tekrar başlayan AK Parti Denizli İlçe Kongreleri sürüyor. AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi bugün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Uğur Gökbel tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

AK Parti Denizli’de Şubat ayında başlayan ilçe kongreleri koronavirüs pandemi süreci ile ertelenmiş, ardından geçen ay tekrar başlamıştı. Şimdiye kadar iki merkez ilçe hariç 17 ilçede AK Parti kongrelerini bitirdi. Bu hafta sonu ise Denizli’nin en büyük iki ilçesi konumunda olan Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Kongreleri yapılıyor.



DİVAN BAŞKANLIĞINI DALBUDAK YAPTI

Bugün AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığını AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak yaptı.



KONGREYE YOĞUN KATILIM

Kongreye AK Parti Denizli İl Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Önceki Dönem Denizli Milletvekillerinden Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, Önceki Dönem Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı. 



GÖKBEL’DEN TEŞEKKÜR

Kongreye katılan hazurun tek tek konuşarak, partililere seslendi. Konuşmacılar AK Parti ile birlikte Denizli’de bugüne kadar yapılanları ve değişimleri anlattı. Kongreye mevcut Başkan Uğur Gökbel ‘in önderliğinde tek liste ile gidilirken, Başkan Gökbel kongrede yaptığı konuşmada “Bu kutlu göreve beni tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, parti yönetimimize teşekkür ediyorum. İlk günkü heyecanımıza, tecrübemizi de ekleyerek yola devam edeceğiz” dedi.

SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYULDU
Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Nihat Zeybektci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki kongrede partililer salona ateşleri ölçülerek ve elleri dezenfekte edilerek alındı. Salonda özellikle oturma düzeninde sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi.  Ayrıca oy kullanılacak alanlar ve sandıklar dezenfekte edilerek hazır hale getirildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon