POLİTİKA

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NİLGÜN ÖK: BEN PARTİ GENEL BAŞKANI OLSAM İTTİFAK YAPMAM

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NİLGÜN ÖK: BEN PARTİ GENEL BAŞKANI OLSAM İTTİFAK YAPMAM
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Metropol TV’de partilerin nerede olduklarını görmeleri açısından yerel seçime ittifaksız, kendi adaylarıyla girmeleri gerektiğini söyledi.  Nilgün Ök “İttifak ittifak nereye kadar. Ben Parti Genel Başkanı olsam ittifak yapmam” dedi.

ÖZEL HABER
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Metropol TV’de Metropol Gündemi programına konuk oldu. Ök, Metropol TV’de partilerin nerede olduklarını görmeleri açısından yerel seçime ittifaksız, kendi adaylarıyla girmeleri gerektiğini söyledi. 


NİLGÜN ÖK'ÜN O AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Nilgün Ök “Bence bizim de hem MHP hem de AK Parti olarak kendi adaylarımızla girmemizin çok daha doğu olduğunu düşünüyorum açıkçası. Partide stratejik olarak da öyle, ben mesela bir partinin genel başkanı olsam etimi budumu görmek isterim.  Çünkü yerelde sen kendini güzel bir şekilde ifade edersen, genelle ilgili söz söyleme hakkına sahip olursun. İttifak yapacak, onu sana, bunu bana verdim. Belki orayı o alacaktı. İttifakta yaşanan sıkıntıları da görüyoruz genel olarak baktığınızda. Biz de çok fazla yok ama. Genel merkez görevimden dolayı çok fazla şehre gittim. Bizde olmayan ilçelere gittiğimde orada yaptığımız sohbetlerde, adaylara kimlere oy vermiş, vermemiş, sıkıntılı olan kendi ideolojik yapısına uygun olmasa da üsten gelen baskılardan dolayı o kişilere işverenler bunlar ortaya çıkıyor. Bu olaylar meclis üyeleri ve mecliste sıkıntılara sebep oluyor. İttifak ittifak ittifak nereye kadar diye düşünüyorum. Doğru bir aday biz onunla silip geçeriz diyorsanız onunla birleşilirse bilemeyeceğim ama, ben bir parti genel başkanı olsam ittifak yapmam” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon