POLİTİKA

AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ SÜRÜYOR

AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ SÜRÜYOR
AK Parti Denizli’de 7. Olağan Kongre süreci kapsamında ilçe kongreleri sürüyor. Maske mesafe ve hijyen kurallarıyla gerçekleştirilen Çameli, Acıpayam ve Serinhisar kongrelerinde mevcut başkanlar tekrar seçilerek güven tazeledi.

AK Parti Denizli  7. Olağan Kongreleri ilçelerde başladı.  İlk olarak Çameli İlçesi’nde kongre yapıldı. Belediye Parkı’nda yapılan kongrede mevcut Başkan Cengiz Yılmaz tekrar seçildi.

Günün ikinci kongresi ise Acıpayam İlçesi’nde gerçekleştirildi. Salih Tanyeri Parkı’ndaki kongreye tek liste ile gidildi. Halen başkanlık görevini yürüten Fikret Gümüş’ün kazandığı kongreye yoğun katılım gözlendi.

Günün son kongresi ise Serinhisar İlçesi’ndeydi. Kapalı pazaryerindeki kongrede aday gösterilen mevcut başkan Cemal Kobaş tekrar seçilerek güven tazeledi.  

Kongrelere; AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Koordinatörü AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon