POLİTİKA

AK PARTİ DENİZLİ’DE BABADAĞ İLÇE KONGRESİ YAPILDI. KİM İLÇE BAŞKANI OLDU? HABERİMİZDE…

AK PARTİ DENİZLİ’DE BABADAĞ İLÇE KONGRESİ YAPILDI. KİM İLÇE BAŞKANI OLDU? HABERİMİZDE…
AK Parti Denizli Teşkilatı’nın başlayan kongre sürecinde sıra Babadağ'da idi. AK Parti Babadağ İlçe Başkanlığının 8. Olağan Kongresi'nde kim Başkan seçildi? Haberimizde…

AK Parti’de Sarayköy ilçesinden start alan ilçe kongrelerinin ikincisi gerçekleştirildi. Babadağ Belediyesi Sosyal Hizmetler Binasında divan başkanlığını önceki dönem Uşak Milletvekili Alim Tunç'un yaptığı AK Parti Babadağ İlçe Başkanlığının 8. Olağan Kongresinde mevcut başkan Fatih Karakurt tek aday oldu.



Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, önceki dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, önceki dönem Babadağ Belediye Başkanları Salim Demirezen ve Ali Helvacı ile partililer katıldı.



Tek liste ile gidilen genel kurulda, mevcut başkan Fatih Karakurt, AK Parti Babadağ İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi. Açıklanan takvime göre, 19 Ekim Cumartesi günü Kale ve Beyağaç’ta, 20 Ekim Pazar günü ise Tavas ve Serinhisar’da ilçe kongrelerinin gerçekleştirilmesi bekleniyor.



AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör kongre sonrası yaptığı açıklamada “Babadağ İlçemizin 8.Olağan Kongresini AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci, Genel Merkez il Koordinatörümüz Uşak Milletvekilimiz Sayın Alim Tunç, Milletvekillerimiz Sayın Cahit Özkan, Sayın Şahin Tin, Sayın Nilgün Ök, Babadağ Belediye Başkanımız Sayın Murat Kumral, Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Önceki Babadağ Belediye Başkanlarımız Sayın Ali Helvacı ve Salim Demirezen ‘in katılımlarıyla gerçekleştirdik. Kongremizde AK Parti Babadağ ilçe başkanı olarak seçilen Fatih Karakurt Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Kongremize katılım sağlayan ilçe Başkanlarımıza, ilçe Kadın ve Gençlik kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Belediye Meclis üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Delegelerimize ve tüm üyelerimize ayrıca çok teşekkür ediyorum. 2028 ve 2029 hedefleri doğrultusunda Durmak Yok Yola Devam” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon