ACIPAYAM

ACIPAYAMLI MUHTARLAR DEPREM BÖLGESİNDE

ACIPAYAMLI MUHTARLAR DEPREM BÖLGESİNDE

Acıpayam İlçesi’nde hizmet veren yaklaşık 25 muhtar, deprem bölgesinde gitti. Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın başkanlık ettiği kafile, beraberinde götürdükleri yardım malzemelerini dağıttı.



Acıpayam’da hizmet veren yaklaşık 25 muhtar, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile birlikte, 6 Şubat’ta yaşanan ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem bölgesine gitti. Belediye personelinin de yer aldığı kafile, Hatay’ın Samandağı İlçesi’ne bağlı Mızraklı Köyü’nde incelemelerde bulundu. Kafile, yanda götürdükleri 1 TIR dolusu yardım malzemelerini depremzedelere dağıttı. Çocuklara maddi yardım, oyuncak, kırtasiye malzemeleri, top ve gıda yardımlardan oluşan destek sağlayan kafile, ayrıca ev hanımlarının ördüğü kıyafetleri de çocuklara hediye etti.

Kafilede yer alan Acıpayam Belediyesi Muhtarlar Müdürü Metin Özdemir, “Çocuklar ve aileleri çok sevindi. Biz ayrılırken duygulandılar ve hepsinin gözleri doldu. Şu ana kadar hiçbir yerden böyle yardımların gelmediğini belittiler. Muhtarlarımız da çok etkindi. Herkese tecrübe oldu. Bölgede depremin etkisi büyük” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon