KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

ACIPAYAM’DA TİYATRO RÜZGARI: KARANLIKTAN AYDINLIĞA BÜYÜLEDİ

ACIPAYAM’DA TİYATRO RÜZGARI: KARANLIKTAN AYDINLIĞA BÜYÜLEDİ
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 36’ncısını düzenlediği Uluslararası Tiyatro Festivali kentin dört bir tarafında sürüyor. Manisa Alaşehir Belediye Tiyatrosu’nun Acıpayam ilçesinde sergilediği “Karanlıktan Aydınlığa” adlı oyun büyük beğeni topladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 29 Eylül’e kadar sürdüreceği 36. Uluslararası Tiyatro Festivali kentin dört bir tarafında sahneye konan oyunlarla sürüyor. Oyunlar kent merkezinin dışında ilçelerde de devam ediyor.

Bu kapsamda Manisa Alaşehir Belediye Tiyatrosu, Karanlıktan Aydınlığa adlı oyunu Acıpayam ilçesinde sahneye koydu. Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi'nde sahneye koyulan oyunun yönetmenliğini Cengizhan Sürücü yaptı. Gülin Beşikçi, Gamze Çeneli, Emine Demir, Burak Güçer, Mehmet Ali Karagöz ve Ali Cığış’ın oynadığı eserde kadın şiirleri üzerinden, hareket ve oyun performansı sergilendi. Acıpayamlıların büyük beğeni ile izlediği oyun uzun süre alkışlandı. 

Atölye çalışmaları ve söyleşilerle birlikte her gün birçok oyunun sahnelendiği festivalle ilgili ayrıntılı bilgi ve programa www.denizli.bel.tr/tiyatrofestivali adresinden ulaşılabiliyor. İlçe ve mahallelerin yanında Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ile Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sahnelenen oyunlar için https://ebilet.denizli.bel.tr/ adresinden rezervasyon yaptırılabiliyor.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon