ACIPAYAM

ACIPAYAM BELEDİYESİ KEDİ - KÖPEK EVİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

ACIPAYAM BELEDİYESİ KEDİ - KÖPEK EVİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ
Acıpayam Belediyesi, sokak kedilerinin barınması ve beslenmesi için "Kedi ve Köpek Evi Projesini" hayata geçirdi.

Acıpayam Belediyesi’nin kendi atölyelerinde üretilen kedi ve köpek evleri kışın soğuktan yazın sıcaktan koruyacak. Acıpayam 'da yaşayan her canlının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapan Acıpayam Belediyesi’nin hayata geçirdiği kedi ve köpek evleri içerisinde mama ve su bulunacak. Sokakta yaşayan canlıları da unutmayan Acıpayam Belediyesi, kedi ve köpek evlerini ilçenin belirli bölgelerine yerleştirmeye başladı.

ACIPAYAM GENELİNDE YAYGINLAŞTIRILACAK
Kentin birçok noktasına yerleştirdiği kedi ve köpek evleri ile sahipsiz sokak kedilerine yeni bir yuva kuran Acıpayam Belediyesi’nden ekipler ve gönüllülerden oluşan ekiplerin de katılımıyla vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda kedi evleri ilçe genelinde daha da yaygınlaştırılacak.

HAYVAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA TUTULACAK
Sahipsiz hayvanların beslenmesi için iyi niyetle bırakılan artık ev yemeklerinin, tam tersine bozulma riski nedeniyle hayvan sağlığını tehdit ettiğini ve çevre kirliliği yarattığını vurgulayan ekipler kedi ve köpek evlerinin önüne bıraktıkları kaplara kuru mama ve su koyarak yemek artığı yerine mama tercih ediyor.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon