EKONOMİ

PAMUKKALE TEKNOKENT FİRMASI PAÜ’NÜN İNTERNET SAĞLAYICISI OLDU

PAMUKKALE TEKNOKENT FİRMASI PAÜ’NÜN İNTERNET SAĞLAYICISI OLDU
Pamukkale Teknokent firması PAÜ’nün internet sağlayıcısı oldu… Pamukkale Teknokent bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Netinternet Bilişim Teknolojileri firması ile Pamukkale Üniversitesi iş birliğine gitti,  4 farklı konuyla ilgili protokol imza altına alındı…

Pamukkale Üniversitesi ile Netinternet Bilişim Teknolojileri firması arasında üniversitenin internet ağının siber güvenliğinin sağlanması, fiber internet hizmetinin 7/24 kesintisiz olarak karşılanması, PAÜ ve Pamukkale Teknokent firmalarının personeli ile öğrencilerin internet hizmetlerinden indirimli faydalanması konularını kapsayan protokollere imza atıldı.



PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile Netinternet Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal tarafından imzalanan protokollere ilişkin konuşan Rektör Kutluhan “Üniversitemizin internet ağının siber saldırılara karşı korunmasını hibe olarak karşılayan Osman Makal’a çok teşekkür ediyoruz. Yaptığımız 4 farklı protokol ile verdiği hizmetleri çeşitlendirmesi tüm kullanıcı taraflar açısından oldukça memnuniyet verici. Kendilerine çok teşekkür ediyor, anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Netinternet Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal ise protokolün hayırlı olmasını dileyerek “Üniversitemiz ile protokolü imza altına aldık. Hibeler, personel ve akademisyen indirimleri ve Pamukkale Teknokent firmaları çalışanlarına yönelik imtiyaz sağlayacağız” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon