POLİTİKA

ADAYI ÇEKİLEN İYİ PARTİ HONAZ’DA SEÇİME GİRECEK Mİ?

ADAYI ÇEKİLEN İYİ PARTİ HONAZ’DA SEÇİME GİRECEK Mİ?
İYİ Parti’de Honaz belediye başkan adaylığı açıklanan Enver Kiraz’ın adaylıktan çekilmesinden sonra İlçe Başkanı Osman Çaybaşı açıklamada bulundu. İyi Parti Honaz’da seçime girecek mi?

İYİ Parti’de Honaz Belediye Başkan adaylığı kamuoyuna açıklanan Enver Kiraz, partinin aday tanıtım toplantısının yapıldığı gün akşamı sosyal medyadan takipçilerine seslenerek adaylıktan çekildi.

İYİ Parti’de Honaz belediye başkan adaylığı açıklanan Enver Kiraz’ın adaylıktan çekilmesinden sonra İlçe Başkanı Osman Çaybaşı açıklamada bulundu. İyi Parti Honaz’da seçime girecek mi? işte o açıklama “Bilindiği üzere Sayın Enver Kiraz beyefendi ile Mahalli İdare Seçimlerine girme kararı almış idik. Adaylıktan gerekçeli sebepleri ile ayrılma kararı alan Sayın Enver Kiraz ile bir sorunumuz olmadığı, kendisinin partimizce dürüst bir iş insanı ve politikacı olarak kalacağını belirtmek isteriz. Lakin unutulmamalıdır ki; İYİ Parti hiç kimsenin tekeline giremeyecek kadar büyük Atatürkçü, milliyetçi, laik dava insanlarının çatısıdır. Bu bağlamda bizlerin hür ve müstakil olarak kararlılıkla seçimlere gireceğini beyan eder, tüm adaylara sevgi ve saygılarımı sunarım”

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon